27.1.11

hari2 saye makan ayam

Author : Nabila Medan Time : 1/27/2011 04:26:00 PM Total Comment : 0 Label :


kat skolah makanan apa jer yang best.
nasi lemak.
roti canai.
burger tak ada isi.>juz daging n sos<
kopok lekor tak sedap.>mmg tak sdp<

hah !
saye suke makan ayam.
time first beli punye maen kecik lgi ayam goreng yer.
skunk boleh tahan larh.not bad.
ayam goreng !
image ini lgi sdp kot !

smua menu nmpk cam sdp.tpi X.

huhh ! tension sebab nak edit blog ini !

Author : Nabila Medan Time : 1/27/2011 04:17:00 PM Total Comment : 0 Label :

penat.sengal2 bahu aku.
cam ne nk edit blog hah ?
banyak punya susah !
tak buleh bikin senang ka ?
aduhh !
tak tahan dah.

lantak kau larh.
aku nak cantik kan kau.kau pulak nak buat hal.
!!!

25.1.11

aku kenal sama kau ke budak ?

Author : Nabila Medan Time : 1/25/2011 03:36:00 PM Total Comment : 0 Label :

wei budak !
aku nak cakap ngan kau nih !
aku penah jmpe kau ke ?
asal aku cam penah nampak muka kau ?
macam dah biase nampak jer !
huhh.
tension !
pikir3.
entah larh ! penat pikir.
aku penah jmpe kau ke ?
hah ?
jwb larh !

zZzz ! nhgant0k !

Author : Nabila Medan Time : 1/25/2011 03:32:00 PM Total Comment : 0 Label :

nhgant0k !
saye mau tid0 !
tpi nt mlm takot susah nak tido.
> tido smbil ber-online larh ! <

24.1.11

kelas belakon ke ? nih bukan kelas tuk belakon larh !

Author : Nabila Medan Time : 1/24/2011 03:16:00 PM Total Comment : 0 Label :

sudah ada pelakon kat kelas aku !
kelas kau ada ke ?
haha.

malu doh !
nak kena belakon kat dpn bebudak tuh.
cian kwn aku.
dah larh dia nak kena jadi watak seorang mak.
naek berpeluh-peluh dia dibuat nye.

tajuk drama tuh.
cikgu yang kasi.
ceh !drama konon.
haha.

*seorang anak berciter dengan bapak nye pasal cita2 dia.
dan akan tetapi bapak dgn mak dia tak setuju ngan cita2 anak dia.
sebab..............
n pastu anak tuh bangkang ckp mak ngan bapak dia tuh....
tu larh alkisah nye.
sambungan citer tuh larh yang diowg kena reka sendiri.
*cikgu nih.kitaowg bukan pengarah*

dan cikgu kata setiap minggu pasti ada yang akan belakon kat dpn tuh !
huh .
malu siot !

23.1.11

bile hujan turun.aku dah tak leh nak on9 !

Author : Nabila Medan Time : 1/23/2011 05:14:00 PM Total Comment : 0 Label :

hua3 !
hujan sudah turun !
benci larh ngan hujan nih !
asal kau nak turun kat sini !
kan aku dah tak boleh nak on9!
.........................


amboi !
cam tau2 jer !
tgok.tetiba jer kilat !
hujan punye kawan dah marah aku dah !
erghhh !
nak tutup dah !
:p !
untuk hujan dan kilat !


ahad.
23 januari.
5:13 pm.


,,,,, ?

Author : Nabila Medan Time : 1/23/2011 09:20:00 AM Total Comment : 0 Label :


banyak h0mework !
es0k sk0lah !
gosok bju !
tak berape rajin larh skunk nih !

22.1.11

*nenek jauh datang umah*

Author : Nabila Medan Time : 1/22/2011 10:11:00 AM Total Comment : 1 Label :

nenek jauh dtg uma.
huhu.
batak nih.
kau ada ke?
nenek jauh.
tak de kan.
*nenek belah mak ak*
dia tinggal agak jauh dri nenek belah bapak ak.
s0.kita0wg panggil dia.nenek jauh.
uma dia tak da lar jauh sgt.
dri uma ak.nk pegi uma dia.
*dlm setengah jam ada k0t*








*yang pakai baju n tudung biru tu*
tu lar *nenek jauh*


kalo tak tau.diam jer.
kalo yang tau pun kakak ak jer.
*tiramedan*n*fatihamedan*

m0ning!!!

Author : Nabila Medan Time : 1/22/2011 09:41:00 AM Total Comment : 0 Label :

m0ning smua.
m0ning jiran dpn.belakang mahupun yg kiri atau yg kanan.
m0ning kepada smua yg dh bukak mata.
kepada yg belom bukak mata.


(klik gmbr ini.)*tapi tak ada bunyi*


sila lar bang0n.
dan bukak mata.
leluas.


21.1.11

telefilem.

Author : Nabila Medan Time : 1/21/2011 12:59:00 PM Total Comment : 0 Label :

citer nih sedih banget!!
nak menangis aku tg0k citer nih.
air mata sudah mau keluar.
tapi sempat c0ntr0l.
naseb baek.
kalo tak buat malu saja.
pape p0n citer nih best.
n menyayat hati.





Sinopsis Telefilem Jangan Hantar Aku Ke Neraka

Jangan Hantar Aku Ke Neraka adalah telefilem yang emosional menceritakan tentang Mak Jah yang sudah kematian suami.
Dia mempunyai tiga orang anak iaitu Ita, Hamzi dan Zai. Kakak dan abangnya adalah tempat untuk Mak Jah berpaut dan untuk meneruskan hidup.
Anak bongsunya, Zai, sungguh manja dan sejak dari kecil lagi, dia sudah menunjukkan tanda-tanda memiliki sifat-sifat kewanitaan.
Kelemahan dan kecacatan batin Zai membuatkan dia begitu jauh dengan abang dan kakaknya. Niat Rozi ingin menjalinkan hubungan dengan Hamzi juga terkubur kerana bimbang Hamzi membawa baka seperti Zai.



Sambung Baca: http://anizyn.blogspot.com/2011/01/sinopsis-jangan-hantar-aku-ke.html#ixzz1Bdu96X2E

gambar baru.

Author : Nabila Medan Time : 1/21/2011 11:13:00 AM Total Comment : 0 Label :

gambar baru.



















dah teng0k gambar nih.
kepala korang kena pandai2 adjust balek lar.
= ="

akuh tak suke bergambar!!

Author : Nabila Medan Time : 1/21/2011 10:45:00 AM Total Comment : 2 Label :

akuh tak minat lar bende2 cam ni. 
nak bergmbr sanasini.
tapi tu yang jadi masalah jugak.
susah nak cari profile t0k blog or fb.
kalo ada p0n.mesti same.
x caye cube tg0k gmbr blog ngan fb aku.
smua sebijik jer.
haha.
kene lebih suke bergambar nih.
yeh.yeh.
nak simpan azam.:)























19.1.11

!!!!!!!!!!

Author : Nabila Medan Time : 1/19/2011 04:15:00 PM Total Comment : 0 Label :

kau pikir kau spe.
bag0s sgt ke!!
nak belagak jer lebih.
k0n0n alim.

BENCI SAMA KAU!!!

18.1.11

drama melayu pulak.!!

Author : Nabila Medan Time : 1/18/2011 03:11:00 PM Total Comment : 0 Label :





drama yang aku suke?layan.
i like.= ="














ada banyak lagi.
tak kan nak sumbat smua nye.
penuh nanti.
s0,ni je yg smpat diletak kat skrin komputer.
untuk masa ini.
ni p0n rase cam dh padat.

drama end0n.

Author : Nabila Medan Time : 1/18/2011 03:00:00 PM Total Comment : 0 Label :

hoh0i..haha.
akhir nye citer alisa dekat tv3 tu abis jugak.
setelah berkurun abad disiarkan.
punye lmbt dia nak abis kan drama tu.
entah dah sampai bape epis0d.
skunk baru nak abis.
best ke citer nye??
aku tak bape minat ngan citer tu.
huhu.
time last epis0d p0n ak tak tg0k.
tpi nak p0y0.kon0n nye tg0k lar.












17.1.11

kenape ari isnin??

Author : Nabila Medan Time : 1/17/2011 02:43:00 PM Total Comment : 0 Label :

haiyahh.banyak punye penat lah.
time ari isnin jer.
tiba lar nak kene bangon awal2 pagi.
penat nye berganda-ganda.
100% kali ganda daripada hari yang laen.
tapi nape eikk??
maybe sbb ari ahad dh letih pegi jenjalan.
tpi yg pelik nye.aku tak pegi mane2 pon penat jugak.
haha.
bukan penat pegi jenjalan.
tpi penat men-on9.
mengadap jer kat skrin yang bercahaya tu.
nak elak dah tak boleh.
dah hobi kata kan.
haha.
hobi lar sangat.

16.1.11

pisang?atau pisang kaki?

Author : Nabila Medan Time : 1/16/2011 03:02:00 PM Total Comment : 0 Label :

lantak ar pisang ke.pisang kaki ke.sama jer pon.
makanan jugak.korang makan jugak.
fungsi pon dh nak sama jugak.
tpi aku rase pisang kaki lagi sedap.
bukan sebab pisang tu ada kaki.
tangan pon tak ada.
first aku nak makan buah ni.
aku ingat kan buah tomato.
terus tak nak makan.dah lar aku tak berapa gemar tomato.
entah dari mana nama tu dibagi kat buah tu pon aku tak tau.
makan jer.tak yah nak pikir.buat pening kepala jer.
sesape yang tak suka.try lar.sedap ape.
lagi2 kalo buah nye sejuk.
anda tak akan menyesal.
jaminan nye.satu buah bilik hospital yang terkemuka yang terletak...
di bawah tanah.dan tanah itu akan menutupi seluruh anggota badan anda.
= ='


(ni kat pokok lagi.tpi bukan pokok aku)


(menyelerakan)

boleh tak aku nak belasah si streamyx nih!!

Author : Nabila Medan Time : 1/16/2011 11:30:00 AM Total Comment : 0 Label :

makin hari makin menjadik-jadik.
perangai si streamyx nih.
awat ngan hang nih streamyx oii.
masalh lah hang nih.
suke sgt buat/cari masalah.
yg penting time aku nak on9.jgn nak mengada-ngada cari pasal.
kalo hang cari pasal jugak.
tak pasal-pasal batu lesung tu sampai dekat hang.
boleh hancur hang dibuat nye.

15.1.11

sebel ar ngan streamyx.

Author : Nabila Medan Time : 1/15/2011 05:58:00 PM Total Comment : 0 Label :

dlu streamyx okey jer..
skunk K.O..
lmbt giler..
asyik-asyik loading.
loading....
n loading.....
menyampah ak.
lgi2 time ptg-ptg.lgi lmbt.
kenkdg nk kne tunggu berjam-jam.
baru boleh ke google.
rase nk pukul ngan besi jer.
kalo dh pukul teros okey tak pe ar jugak.
ni tak lgi hancur..ada lar..

Aku Nak Ada Blog Sendiri.

Author : Nabila Medan Time : 1/15/2011 05:51:00 PM Total Comment : 13 Label :

kenape aku terhingin nak ada blog???
haha.sebenarnye ak pon tak tau.
ak juz terhingin.... bila tgok kengkwn ak dh ada blog..
dan sebenarnye ak tak tau nk post blog yg ak tulis.(pada first time ak menaip blog).
n lps bebape minggu ak ada blog.ak dh tau nk post blog cm ne.hehe..
dan bebape minggu itu juga ak tau yg blog ni sedikit sebanyak boleh menghilangkan stres seseowg..
bila seseowg itu menulis/menaip kisah sukaduka nye setiap hari di blog ini.
boleh hilangkn tension.marah.geram.gumbira.mahupon sedih.
kalo cam tu kalo ak ngah runsing boleh lar ak tulis bebyk kat blog ni..nt blog ni yg runsing.
haha.bukan ak runsing.thanx blog sbb ambik kerunsingan ak.nk amik smua pon tak pe.
nt ak dh tak pyh nk pening kepala biar blog ni yg pening.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...