28.2.11

nak hapdate tpi sekejap jer.

Author : Nabila Medan Time : 2/28/2011 08:26:00 PM Total Comment : 0 Label :

huhh.rase bosan membuak buak.tak tau nak wat pe , padahal bju skolah pon belom iron lagi.aku rase dah lame aku dah tak hapdate kat sini kan.betol tak ? aku nak hapdate sekejap je pon nih.terlalu sempit mase ni nak bagi aku ruang untuk hapdate.k korunk bubye.misz you.muahh *asal ayat tetiba ****** je.
aku ada bukak belog baru yang khas untuk GA / contest n bende2 yang sama akan dengan nye.korunk yang suke bergiveaway jemput2 larh aku jugak eik.n korunk yang nak tengok hapdate2 pasal giveaway2 yang aku dah join n yang korunk nak join sila2 larh klik http://nabila-suka-contest.blogspot.com/
kedatangan anda amat saya alu-alukan ngan kata 'sila bukak page ni'

20.2.11

SAYA SEORANG BLOGGER YANG AKTIF !

Author : Nabila Medan Time : 2/20/2011 12:10:00 PM Total Comment : 0 Label :

BEN ASHAARI



wah !first time join segmen abg ben ni.
saya seorang blogger yg aktif !
ye ke ?
ye kot.
yg belom join.jom join segmen abg ben ni.

'February Give Away from Ardilla&Aimi'.

Author : Nabila Medan Time : 2/20/2011 11:54:00 AM Total Comment : 0 Label :


klik banner untuk join !






dear dairy..
about me.
nama nurul nabila bt medan juz call me nabilamedan.umur maseh muda lagi 15 tahun n maseh bersekolah.minat berbelog sejak form 3 *tahun ni la*.minat kat something yang cute miut mcm teddy bear.kucing n smua bende yang cute miut.minat masuk kontest@GA@lucky draw sbb saje sesuka nk isi mase smbil2 tu boleh dpt adiah free.
saye suke warne warni sbb saya  hrp kehidupan saya ni pon akan serba warna warni.
suka membaca n lebih tertarik untuk membaca novel n komik.
tu je yang agak menarik tentang saya.yang laen tak begitu tertarik..
?
kalu nak tau lagi jemput2 singgah2 lagi di belog ini.
cerita tentang kehidupan kita.


kehidupan perlu ada tag mengetag org.
saya nk tag.

uolls harus join yah !

19.2.11

sakit kepala pasal bende alah ni

Author : Nabila Medan Time : 2/19/2011 06:48:00 PM Total Comment : 3 Label :


mmg pening !
bajet ingat kan nk buat origami ni tapi...
bru smpi part 5......
tumbang habis.langsong tak paham.

yang aku tau nak buat.
.
.

ngan 
.
.

origami yang aku buat x boleh tunjuk lah.
malu..sbb kertas nye dh..HANCUR !
hehe.
uolls try la buat.

'bengang' vs 'bangang' n '7 dlm 1' vs '4 dlm 1'

Author : Nabila Medan Time : 2/19/2011 04:07:00 PM Total Comment : 0 Label :

kalo kau.kau akan pilih yang mane ??
'bengang' atau 'bangang'
v
v
v
kalo aku aku nak pilih dua2.sbb skunk aku ngah 'bengang' sbb ada owg 'bangang' !
betul bukan ayat aku tuh .*betul kot*
aku feedup giler ngan dia ni..nak marah pon biar lah bertempat minah oii !
bile aku ckp kau yg salah.kau pulak x nk ngalah.kau kata bukan salah kau lah+itu la+menyampah aku.
pas2 kata "aku ngah tak ada mood.kau kacau pehal"
boleh kau kata cm tu.kau pikir we olls ni nak kne ikut mood kau je ke.mood we olls ni spew yg nak kne ikut pulak.

bengang+sebel+marah+geram+menyampah+meluap+sakit ati=
7 dlm 1

cube la fhm ckit.juz ckp ckit je nak menengking.kau ingat we olls suke ke kne tengking !
kalo aku tengking kau..ape yang kau rase ?
sakit hati bukan ?

keje kau kat uma nk menengking+marah+x ada mood+bebel=
4 dlm 1

kau yang mula.kau nak sruh we olls mengalah !
lantak kau larh !
pegi larh layan kau punye 4 dlm 1 tu kat utan ke gua ke.
biar owg laen tak ada rase 7 dlm 1 cm aku rase sbb perangai ko yang 4 dlm satu tuh !


16.2.11

aku nak batak ! boleh tak ?

Author : Nabila Medan Time : 2/16/2011 07:42:00 PM Total Comment : 0 Label :

wah !tajuk bukan main lagi..lantak larh aku punye suke sbb nih blog aku.haha.gurau saja.ari ni punye main rajin aku nak menaip setiap inci2 diblog ni.tpi rase cm mls jugak._ _'..mane satu yang betul ni.rajin ke malas..hahh ! saya tau.aku pilih dua2.bolehkan2.

ape yang aku nak batak nih bukan pasal malas..mmg tak ada kena mengena..tpi kalo rajin tuh.mmg ada kena mengena..ni yang nak citer ni..ari ni sekolah aku ada koko.bukan koko yang nak bake cake chocolate tu..tpi kokurikulum.*pasal kokurikulum pon nak batak*.

mmg aku nak batak sbb selama ni aku tak penah pegi *penah pegi tapi sekali dua je kot !*.kalo sekolah rendah tu ada larh jugak.tpi bile dh sekolah menengah ni...huhh.beribu-ribu alasan aku sedia kan.konon nak elak drpd pegi.tahun ni aku ingatkan nak berazam nak full kan kehadiran kokurikulum aku.*semangat nih*.tpi tak tau larh boleh ke tidak.mintak2 boleh.sbb aku tak nak di gelar 'PEMALAS' .

so.ingat kan dlm minda..setiap ari rabu..ada kokurikulum n wajib pegi !
wah ! cam amaran pulak.
k.gudnite.*belom waktu tidor lagi ! azan isyak pon belom berkumandang*


15.2.11

aku ada buat salah kat ko ke budak ??

Author : Nabila Medan Time : 2/15/2011 06:11:00 PM Total Comment : 0 Label :

huhh.tak tenang aku dibuat nye..tpi apa salah aku ??aku rase aku tak ada buat salah ngan ko..tpi aku rase aku cam dah buat salah ngan ko.tpi ape??aduh!aku dh tanye lelok ngan ko, ape yang aku dah buat ngan ko..tpi ko diam je kan..atau ko mmg saje nak  biarkan aku rase BERSALAH kat ko smpi mati kot !

kusut bertambah2 berlipat kali ganda nye..aku ngah pikir..ape bende yang aku dah buat smpi ko betol2 marah kat aku??aku ada kacau AWEK ko ke ?rase nye tak,sbb awek ko pun aku tak kenal.abis tuh pasal ape pulak??serious aku tak tau!kalo ko tau ape salah aku kat ko..bgi tau larh !ni tak.diam.diam.diam.benci gile aku kalo owg dh kata kita ada buat salah ngan dia..tpi dia sendiri tak nak explain..

suka hati kau larh nak explain ke tidak.yang penting aku dah mintak maap ngan ko lelok.tpi ko yang tak nak kan.so..skunk bukan salah aku..sbb aku dh cbe nak mintak maap ngan ko,tpi ko je yang keras kepala nak marah2 aku...lepas ni kalau aku dengar ko still marah kat aku..aku dah tak tau nak buat ape lagi..sbb nye mulut aku ni dh berbuih2 mintak maap ngan ko n ko still nak jage kepala batu ko tu.

*hati makin serabut n geram* mcm ni ke kawan ?hah!aku perlukan penasihat otak !!haha.just kiding..otak aku maseh betol n boleh dibetolkan..tpi aku rase aku lebih perlukan penasihat hati drpd penasihat otak kot..sbb skunk aku ngah sakit hati ngan budak nih !!

huhh..lega rase nye bile dah lepaskan geram yang bercampur rase BERSALAH,sakit hati,n smua perasaan untuk tajuk entri ni 'aku ada buat salah kat ko ke budak ??' telah pon aku lepas kan dkt sini.
rase cm lebih tenang dri tadi n dah boleh smile.jmpe doktor je belom _ _' .makan ubat hati,nt hati aku terus pulih..tpi masalah nye skunk ada ke ubat untuk owg yang ngah sakit hati ni ?tolong buat kan ubat hati tu untuk aku n pasti kan ubat tu jgn pahit sgt! tak tertelan nt..*nak sruh owg buat kan tpi byk songeh pulak*

*kpd owg yang dimaksod kan untuk tajok entri ni..jika ko membaca entri ni..aku nak mintak maap lagi larh dgn ko,walaupun dh meluak2 aku mintak maap ngan ko..sbb ko kawan aku*

salam Maulidur Rasul buat smua umat islam yang berada di muka bumi ini.

Author : Nabila Medan Time : 2/15/2011 02:05:00 PM Total Comment : 0 Label :

maseh sempat lagi kah untuk saya ucapkan ?




ouwhh maseh sempat.
dengan ini saya nak ucapkan  salam Maulidur Rasul buat smua umat islam yang ada dimuka bumi ini.
mari lah kita sesama berselawat keatas junjungan besar Nabi Muhammad s.a.w.








             



alhamdulillah.
dah dimulakan dengan bismillah belom ?
kalo belom,start balik !
:)

4.2.11

saya mau angpau !

Author : Nabila Medan Time : 2/04/2011 10:14:00 AM Total Comment : 0 Label :

wah ! dah sambut tahun baru cina dah kan .
haha.aku tau aku yang sesat lambat wish.
k.aku nak wish ni.
.
.
.
.
drum mana ?
penat aku tempah.tapi bunyi pon tak hade !
i pecat u.
.
.
.
k.dh2 nt i upah drum baru k.
ni wish drpd aku !


tpi sedih larh.
.
.
sebab nye.
.
.
akuh tak dpt pon angpau.
saye mau angpau ! 

2.2.11

siapa nak hadiah ????

Author : Nabila Medan Time : 2/02/2011 05:24:00 PM Total Comment : 0 Label :

STICKY POST
SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY

Siapa Nak Hadiah

click banner 2 join
dateline:8.2.2011
sape nak hadiah ??
angkat kaki !
haha.
gurau jer.
sape nak hadiah?kali ni senang je.
jwb soalan.
nk tau ? 
klik SINI


1) Bilakah tarikh dan masa saya akan bergerak balik ke kampung untuk CNY ini?
30 Jan 2011

2) Ke arah destinasi manakah saya akan lalui untuk balik kampung??
Gua Musang

3) Adakah saya akan singgah di mana-mana untuk bermalam sebelum sampai ke Kelantan? Kalau jawapan ada, di manakah tempatnya?
tidak

4) Berapa orangkah yang akan balik kampung bersama kami sekeluarga?
4 org

saya nak tag smua yang berkunjung disini.
><

sengal ! sengal2 bahu.

Author : Nabila Medan Time : 2/02/2011 03:03:00 PM Total Comment : 0 Label :

terase mcm nak beli plaster untuk sengal2 bahu tu larh !
entah ape bende punye binatang bende tuh.
oh may god.
nak taip ayat pon dh terase*padahal mmg mls nak taip*


wah ! wah !
sejak kebelakangan ini aku banyak masok contest GA.
tengah ada mood nak masok GA nih.
rase cm nak wat lgi satu blog,yang khas untuk aku sertai contest2 menarik.
tpi tak boleh,sbb aku nih slalu buzy.
nak join pon tgok masa dan tempat larh.
*takot blog untuk contest tu dibiarkan bersawang*
kalo u all nak join contest.
tuh ada banyak post GA yg aku buat.
kalo malas rajin2 kan larh.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
bubye 
.
.
.
.
.
muahhhhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...