29.3.11

1 april ??? aku dah rancang dah ^_^

Author : Nabila Medan Time : 3/29/2011 05:33:00 PM Total Comment : 2 Label :

ape yang aku rancang ?
april fool ?

haha.

tidak sama sekali !
1 april beday my mama !
so ape yang aku nak bagi ?

sebulan dah pikir2.
akhirnye jumpe jugak idea !
aku nak beli kek beday untuk my mama.
yang pasti sedap hokeh.
tempah khas lagik tuh !

ouwhh ! mama.
tunggu nt ari jumaat !
****haha.naseb baek mama aku tak hade blog . kalau tak , mesti dia dh tau dah rancangan aku.


hadiah ?
esok baru nk beli !
carik yang paling menarik . aku terus beli !

***mama . tunggu nt ari jumaat ^_^

28.3.11

korunk sesat ? biar aku bagitau jalan ^_^

Author : Nabila Medan Time : 3/28/2011 09:48:00 AM Total Comment : 0 Label :

kalau korunk masuk jerk kat belog aku.
korunk nak kata "haish ! aku sesat ke ?"
biar aku jawab !
korunk tak sesat.tapi aku jerk yang tetiba sesat nak ubah background.
nak tukar citarasa katakan ^_^

harap korunk tetap ada masa nk singgah sini walaupun belog aku dh jadik macam ni.
lagi satu aku dah pasang satu lagu !
lagu korea w0o !

maaf larh bagi sesape yang tak minat korea tuh !
yang minat boleh terus dengar.
yang tak minat boleh klik butang stop kat tmpt lagu tu ye :)

skunk ni aku ngah demam drama korea.
tu yang sampai terbawak-bawak kat blog ni.
kalau background FB aku pun boleh tukar.
dah lama aku tukar  tema ala2 korea gitu !
mesti best ^_^

cume yang aku tak puas hati !
aku tak jumpe lagi widget artis korea yang aku nak letak kat blog aku.
***sedih
2hari aku godek kat google tapi tak jumpe jugak !
susah jugak kan ?
ingat senang jerk nak carik.

adus !
dah larh ye :)
aku nak bodek2 kat hencik google biar dia kasik kat aku widget korea tuh
***pandai dia sorok kat aku



24.3.11

***tajuk ape yang sesuai untuk entry ni ? kurang rajin untuk fikir semua tu ^_^

Author : Nabila Medan Time : 3/24/2011 09:12:00 PM Total Comment : 2 Label :

hupdate cepat ! cepat !
sesajer nak hupload picture !
skunk ni aku tak tau larh nape aku begitu "ketagih" untuk hupload picture kat blog .
nape eik ?
****rosak bahasa inggeris tuh _ _"







































tata !
esok ada raptai !
pelajar cemerlang tau ! tapi cemelang dalam kelas jerk !
**semangat nak gi raptai !
***pelik ? aku jadik pelajar cemerlang tapi bahasa "ehemmm"
^_^



hadiah sampai :)

Author : Nabila Medan Time : 3/24/2011 06:45:00 PM Total Comment : 1 Label :

huhu
sapew tak suker kalau dah diberi rezeki tok menang ?
sama larh macam aku !
aku pun suker.
terlebih suker lagi !

aku menang ape ?









ni headband yang aku menang kat belog ardinihumaira 
sebab menang main teka-teki kat belog dia !
mekacih kak dini :)

full result




ni pulak aku menang saguhati kat belog mummy danny menang GA yang dia buat !
saguhati pun jadik !
yang penting !
aku dapat shawl !!!
hehe ^_^
thanx mummy danny :)

full result



:)
**********************sebab tu jerk aku nak hupdate
huhu.
tak ada masa
laen kali aku hupdate lagi !
bubye:)

^_^
mekacih

21.3.11

fuhh ! maseh terus berjalan ke hadapan untuk mengambil bende itu. walaupun hati dah menjerit. TIDAK !!!

Author : Nabila Medan Time : 3/21/2011 07:14:00 PM Total Comment : 0 Label :

helo korunk !
sihat ?
insyaallah sihat :)

haku nak citer pasal tajuk entry ni.
**tajuk jerk

korunk rase hape maksud yang tersorok kat tajuk tu ?
hape bende yang aku hambik.
kenape hati aku ckp TIDAK !!!
????????

skunk ni aku ngah citer pasal kertas ujian !
takut wei !
alhamdulillah setakat ni yang aku dapat tak hade lagi yang gagal.
n insyaallah mmg tak hade pun yang gagal.
amin.
sebenarnye setiap kali ckgu nak kasik kertas jerk mesti aku rase takut semacam...
apasal tah :O

yang aku tertunggu-tunggu n tertanya-tanya ialah pasal kertas math !
wahai kwn2 aku yang dok sama kelas ngan aku ! korunk cemas tak ??

::
betul aku cakap.
giler susah wei !
nak tercabut otak aku time pikir.
mintak2 lulus walaupun dapat "D" yang penting lulus sbb aku tak nak gagal :(

doa2 ye aku lulus :)
haku takut !
sbb ape ?

entah larh.
haku pun tak tahu nape aku cemas sangat.

pape pun good luck bebudak kelas "L"


***cenggini larh aku rase yang otak aku nak tercabut.


****bubye buku
hehe.
:P

19.3.11

begitu cepat masa berlalu.aku belum sempat lagi nak habiskan masa ngan dia :(

Author : Nabila Medan Time : 3/19/2011 09:54:00 PM Total Comment : 4 Label :

hai
sedih . duka . terguris hati .
sebab.
.
.
masa ni memang begitu cepat berlalu.aku masih tak sempat nak ucapkan selamat datang pada ye . tapi tiba2 dia dah tinggalkan aku tanpa sebarang tanda tanye.
sampai begitu sanggup nye dia buat aku macam ni.
dia tinggalkan aku . sendirian .
apa yang aku nak buat ?
ape yang aku perlu buat ?
sanggup ke aku tinggal kan dia ?








korunk tau tak aku citer pasal ape ?

pakwe ?
ohh . tidak sama sekali.

habis tu pasal ape ?










pasal "CUTI SEKOLAH LARH !"
***korunk terase tertipu tak ?? hehe :P





aku sedih sebab cuti sekolah dah abis :(
tinggal esok jerk.
isnin dah nak kena bangun awal2.

fuhh.rase cam tak cuti je.
nak kata sepanjang cuti ni aku rehat , tak jugak sebab asyik ngadap "si komputer" ni je.

nak kata aku pegi jenjalan pun , tak jugak sebab aku terperap je kat "si rumah " ni.

ape keseronokkan yang aku dapat ?

:(

cikgu ! saya nak cuti lagi seminggu boleh ??

huahuahua.
sedih larh nak kena tinggal kan cuti ni sebab aku belum cakap "welcome school break"
tengok2 dah habis.
ish.
sedih2

dah larh bubye.
nak sambung nanges kat bilik air.
kenape bilik air ?

sebab nanti aku boleh nyanyi sekali !
hehe.
gerenti katak melompat kat aku n cakap "tolong berenti"
suara tak sodap. suara katak lagi sedap kot dari "dia" ***aku




"WELCOME SCHOOL BREAK"
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.

"GUD BYE SCHOOL BREAK"

hari ni saye makan kat tempat yang "best punyer!".sedap pulak tu :)

Author : Nabila Medan Time : 3/19/2011 07:35:00 PM Total Comment : 2 Label :

assalammualaikum :)
hai . helo . selamat ptg . 
semua aku nak taip :)
semalam aku tak hupdate sebab tak hade citer.hari ni aku ingatkan tak nak hupdate jugak sebab tak hade citer.
tapi tetiba pulak otak aku berfungsi dan telah memberi idea untuk membuat entry pasal ni.

persoalan disini ialah "kat mana aku makan hari ni ??"
dan "hape bende yang aku makan ??"

nak tau ?
kalau korunk tak nak tau pun aku tetap nak bagitau jugak !
ada aku kesah !:P hehe


hokeh biar aku citer.
hari ni aku kuar umah untuk pegi makan , makanan yang sodap !
sebenar nye aku tak kuar uma pun.

hari ini aku makan "dekat uma , tu larh tempat yang paling best sekali !"
dan hari ini bende yang aku makan ialah "nasi ayam !"
sedap tak ??

of course larh sedap sebab mak aku yang masak.
hehe:P
suke sangat makan nasi ayam dan suke sangat makan dekat umah.
sebab tu larh orang panggil "rumah ku syurga ku"
tapi bagi aku "umah aku kebahagiaan aku"
maksud dah nak sama.ayat ngan ejaan jerk yang laen.
:)

ingat kan nak taruk picture yang aku ngah menerkam nasi ayam tu.
tapi tak pe larh nanti nampak macam ape pulak kan 
lagi pun tak sempat nak ambik picture ngan nasi ayam tu sebab belum sempat nak ambik picture nasi ayam nye dah ilang.
pegi mana ??
pergi ke perut jugak akhir nye ~
:O

azan dah nak berkumandang.
bubye.
nak nasi ayam ?
?
?
sesape yang dah bace dan sesape yang bace entry ni dengan cepat maka mereka larh yang dapat nasi ayam tu.
tapi yang lambat pun boleh dapat tapi korunk akan dapat bile korunk dah abis entry ni.
sebab
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
korunk memang boleh dapat nasi ayam
nak tau macam mane ?
.
.
.
.
.
cara nye juz scroll down lagi.
.
.
.
.
.
.
n tunggu.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
dan "tada" lihat bawah
v
v
v

****thanx hencik google:)
dah puas hati ?


adil tak ?
kan semua orang yang bace entry ni semua boleh dapat "TENGOK" picture nasi ayam.
hehe:P




bubye



*****jangan mara eik !

17.3.11

ye ! aku nak wish larh ni

Author : Nabila Medan Time : 3/17/2011 11:18:00 AM Total Comment : 3 Label :

aku disini nak cakap "HEPI BEDAY" kat semua kengkawan aku yang sambut beday bulan ni.
hui.
ramai nyer kawan aku yg lahir bulan tiga.
aku tau diaorang tak kan tau yang aku wish dia kat sini.
sebab
1.dia tak hade belog
2.dia tak hade facebook

nak wish kat telepon cm "arghh ! nanti larh"
ye larh nak kena wish sorang2.line diaorang pulak lain2.
ada yang celcom larh digi larh.macam2 ada.
pastu nak kena tunggu tarikh beday diaorang lagi.

huhh
malas2.
kan senang kalau aku wish kat belog jerk.
semua nama sekali aku wish kan.
tak payah nak buat satu2.

hokeh korunk.
hepi beday
"UMMI"
"FATIN"
"AZILA"
n
special nyer
"HEPI BEDAY"
untuk
"CIKGU AZLIN"
cikgu pendidikan agama aku.

***sebenar nye ada lagi.tapi ni jerk yang aku ingat yang laen tak ingat larh nama korunk wei...sowi larh ye ^_^
pape pun entry ni mmg aku tujukan khas buat semua kawan2 aku yang lahir bulan ni iaitu bulan "TIGA"

SEMUA NYE HOKEH !
***tak kira larh kawan yang aku kenal atau yang sekadar berade di alam maya ni




+moga di panjangkan umur n murah rezeki
+moga hepi bersama keluarga yang terchenta
+moga ape yg korunk nak buat.terlaksana ngan sempurna
^_^

n yang last sekali aku nak cakap.
"WEI KORUNK DAH NAEK SATU TAHUN LAGI"
hehe
^_&

bubye




kite kan kawan ^_^
klik larh sebagai seorang kawan :)



**aku tak tau nak letak tajuk ape kat entry ni.^_^

Author : Nabila Medan Time : 3/17/2011 10:35:00 AM Total Comment : 0 Label :

hadoyai !
sangat-sangat pening kepala aku.
nak pengsan dibuat nye.

sebab ape ??


fuhh.
sebab nak kemaskini belog aku ni larh.
dah lame tak lap ngan kain lap "yg mak aku gune untuk bersihkan pinggan"
hehe ^_^
dari jam 8pagi hingga larh skunk.
iaitu pukul bape ?

jam korunk rosak ke ?
^_^

iaitu sampai larh pukul 10.22pagi.
baru larh siap aku menge"lap" belog aku ni.
n akhir nye "siap"
korunk nampak tak pape perbezaan ?

serius aku kata.
aku sendiri pun tak nampak banyak sangat yg beza.
nampak sama jer.
cume beza ckit jer.tak banyak pun.
tema pun tak tukar lagi.
bulan ni nak tukar tema ape eik ?
bollywood boley ?

biar larh dulu pasal tema belog ni.
biar aku pikir dulu.
ikut aku punye suke larh kan ?




kau orang makan ape hari ni ?
*haha.dah tukar topik pulak*



_ _"
*blur sekejap*

wei, korunk !
aku dah tak tau nak taip ape ?
ada cadangan ?
boleh larh hantarkan cadangan anda dengan menghantar kertas cadangan "yang berbentuk ala-ala roket" n tiup kan ke muka komputer / laptop anda dan ...*korunk tau larh ape yang jadik.*

%%%%%%%%%%%%








kite kan kawan ^_^
klik larh sebagai seorang kawan :)

16.3.11

aku nak upload photo aku.boley ?

Author : Nabila Medan Time : 3/16/2011 03:26:00 PM Total Comment : 2 Label :

kenape pulak aku nak kena mintak izin dari orang ?
bukan ke ini belog aku ?
belog ini adalah "belog aku yang punye" !

jadi terserah aku larh nak buat ape kan ?
:O

aku bukan sesajer nak buat entry n pastu letak gambar aku.
sebenarnye aku ngah bosan gegiler n tetiba pulak rase nak wat satu entry.
bile aku pikir2.
ape entry yang aku nak buat ?
ape tajuk entry yang aku nak letak ?
aku nak isi ape kat entry tu ?
had0oi.bingung !

tapi aku nak wat jugak satu entry !
apakah entry yang akan aku buat ?
OMG.
dan akhir nye , skunk ni pun aku ngah menaip untuk melaksanakan satu entry yang hampir siap !

kejap-kejap !
kau orang perasan tak ?
perasan tak tajuk entry aku ?
aku tulis "aku nak upload photo aku.boley ?"
kan ?

tapi kat atas tu ada ke gambar ?
*tak kira larh gambar dari hencik google ke hape*

ada nampak tak ?
kalau korunk tak nampak.aku saran kan korunk pergi check up mata korunk.
n
n
n
n
bagi yang nampak tu.aku nak cakap "TAHNIAH"
sebab
.
.
.
.
korunk bukan si pemerhati yang cekap !
pasal nye.kat atas tu mmg aku belum ltk pape picture pun.

"jangan marah"

^_^


hokeh.akhir nye.
aku punye "kemalasan" dah datang n menjemput aku untuk "habis kan entry ni".

bubye korunk
kalau ada salah dan silap.harap dimaafkan ^_^






^_^



*pape punye ayat larh yang aku taip kat entry ni*



kite kan kawan ^_^
klik larh sebagai seorang kawan :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...