30.7.11

::mari belajar::

Author : Nabila Medan Time : 7/30/2011 03:59:00 PM Total Comment : 0 Label :

Salam..^_^
kalau masuk jer bulan puasa benda yang tak boleh kita lupe is niat puasa..
jom kita belajar!





***niat untuk satu hari berpuasa

***niat untuk satu bulan berpuasa



***niat untuk buka puasa





SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN !

::masa kian berlalu::

Author : Nabila Medan Time : 7/30/2011 03:48:00 PM Total Comment : 0 Label :

Menghadapi semua ini bersendirian , terasa ganjal buat seketika..namun aku tahu semua perkara yang lalu akan terus berlalu dan aku hanya memikirkan masa depan yang masih belum tahu kebenarannya yang sebenar.Hanya dapat aku berdoa pada Yang Satu untuk mempermudahkan hala tuju aku dan mempermudahkan untuk aku mencapai kecemerlangan yang sempurna , tidak dilupakan rakan-rakan yang sentiasa berada disamping aku dalam menjalani hidup ini seharian.Setiap hari aku berdoa agar aku dan rakan-rakanku akan bersama-sama mengecap kebahagiaan dan kecemerlangan yang abadi.

Harap kami akan berjaya dalam memenuhi impian dan harapan masing-masing dalam mengejar cita-cita.Doakan yang terbaik dengan hati yang ikhlas , semoga setiap doa nya itu akan didengar oleh Yang Esa..Amin


***lagi beberapa hari aku dan rakan-rakan sepejuangan aku akan menghadapi satu ujian yang bagi kami amat memberikan impak yang besar pada kami dan masa depan kami.(percubaan PMR).




21.7.11

::tip masa belajar::

Author : Nabila Medan Time : 7/21/2011 06:26:00 PM Total Comment : 1 Label :

Salam.( _ _ *)
hari ni aku nak kasi tip yang selalu aku guna time aku belajar
1.dengar lagu sambil belajar
2.nyanyi sendiri
3.pastikan tempat tu tenang tanpa gangguan
4.pastikan perut tak lapar
5.pastikan dah amik semua bahan subjek yg ingin dipelajari sebelum mula belajar



***bende tu pon tip ke ??? 


::korea fever::

Author : Nabila Medan Time : 7/21/2011 06:08:00 PM Total Comment : 0 Label :

Salam.>_<
dulu macam-macam fever (demam) ada...demam bola , demam filem , semua nye nak demam.
sekarang ni pulak ngah demam drama / filem korea pulak , senang kata sekarang tengah "korea fever" forever.
sape lah yang tak kenal ngan artis korea yang hensem lagi kacak juga kiut.
"LEE MIN HOO"
kalau kat kelas sebut nama dia jerk , semua orang dah kenal [pompuan SAHAJA] laki mana minat drama romantik..
kadang-kadang boleh nye diaowg nak berebut hanya pasal aku artis uh.kalau boleh semua nak jadi girlfriend dia.
tapi kalau dilihat dari raut wajah dia "not bad" lah.
sangat-sangat hensem pelik nape diaowg nak bertekak hanya sebab aku artis korea ???



jawapan nye DISINI

v
v
v
v


   



***dah tau jawapan nye kan ??



::gugup bile::

Author : Nabila Medan Time : 7/21/2011 05:34:00 PM Total Comment : 0 Label :

Salam ...^_^
dah lama aku tak tekan-tekan keyboard ni.rase kekok , kaku semua ada..kadang-kadang bila ngah wat benda lain terpikir pulak nak wat post , tapi bile dah ada kat depan komputer , tetiba pulak blurrr  ?_ _ .
mungkin sebab dah lama tak tekan keyboard kot , ye ar budak rajin mana ngadap komputer kan ? 

Bulan depan dah nak puase , dan bulan depan jugak larh aku ada [P.P.P] tau tak apa benda ?
Peperiksaan Percubaan PMR..haha , aku menbantai jerk letak nama uh.kreatif katakan...harap dapat doakan yang terbaik untuk aku [wish me luck !].tambah dekat nak pmr makin happy takut nak tunggu keesokkan hari nye.macam tak cayer pon ada..mintak-mintak lepas abis pmr boleh tarik nafas lega cikit.cikit jerk tak leh lebih2 spm belum lagi uh.

Dari semalam ++ hari ni aku tukang menukang blog aku nih disebabkan tak dapat on9..sampai hari ni aku still tak dapat nak on9 cam biase sebab moderm yang internet punye uh rosak..rase macam nak campak-campak pon ada....
ouwhh yah...i have to go...see you again n again..next time..



bubye



***esok ada senamrobik !

19.7.11

bulan ramadhan dah nak tiba !

Author : Nabila Medan Time : 7/19/2011 05:10:00 PM Total Comment : 0 Label :

****teks hilang
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...