31.5.12

Cara Pemilihan Pemenang 1st Giveaway By NabilaMedan

Author : Nabila Medan Time : 5/31/2012 04:08:00 PM Total Comment : 6 Label :





Big Giveaway For This School Holiday!
Contest Hebattt by Ninie ♥


Assalamualaikum.Alhamdulillah 1st Giveaway by NabilaMedan mendapat sambutan diluar jangkaan nabila.Serius memang taksangka boleh dapat sambutan sangat.Sekarang sudah lebih daripada 250 peserta.Insya-allah next week nabila akan mula update list peserta okay? Ramai yang tertanya-tanya , bagaimana pemenang dipilih? Setelah nabila fikir , ini lah hasil nya.

Untuk Hadiah Lomo Pemenang Ditentukan Berdasarkan :-
1.Mengikuti Semua Syarat Dan Tidak Tertinggal Atau Tercicir Satu Syarat Pun.
2.Top Refferal Ke Blog Ini  *cadangan orang ramai utk ambil dari top refferal*

Untuk 19 Hadiah Yang Lain :-
1.Mengikuti Semua Syarat Dan Tidak Tertinggal Atau Tercicir Satu Syarat Pun.
2.Berdasarkan Cabutan Bertuah , Menggunakan Random.Org

Macam mana nak dapatkan lomo dan jadi top refferal?
1.Promote Entri korang Habis-habisan.
2.Letak banner Giveaway di blog korang/sidebar.


Copy & Paste.Put On Your Sidebar.

3.Tag ramai rakan blogger dan rajinkan blogwalking.
4.Yang pasti harus berusaha dan jujur.Insya-allah ada rezeki :)

Okay cukup la itu sahaja , korang ada masa 8hari lagi untuk promote dan jadi top refferal , jangan ingat blog korang follower sikit , takboleh menang.Kalau korang berusaha dan promote.Insya-allah.Wasalam...

29.5.12

Layan Benda Lain Hari Ni .

Author : Nabila Medan Time : 5/29/2012 08:48:00 PM Total Comment : 7 Label :







Big Giveaway For This School Holiday!
Contest Hebattt by Ninie ♥


   Assalamualaikum.Tension pulak rasa petang tadi ,taktahu kenapa.Tetiba otak terasa nak layan sesuatu yang lain hari ni.Tuptup , tekan pangkah kat twitter , pangkah kat blogger home , offline facebook. Bukak ini!






  Main game! haha.serius hilang tension , walaupun game tu agak kebudak-budakan.Dress Up patung.haha.tomeii.Nak luangkan masa release tension hari ni.kalau dulu , hidup tanpa facebook , tanpa blog , tanpa twitter.Ngadap benda alah ni je la.Sejak dah ada laman sosial , lama tak bukak.haha.Dah siap sign up jadi member kat page game tu lagi tau.haha. jangan main-main.

Sekarang tengah layan game goodgame cafe pulak.bukan main kat facebook. kat facebook line lambat -.-


 Nabila yang jadi tukang masak tu. Yang atas tu nama cafe saya! haha. Baru level 2. Susah nak naik ke level 3 t-t . Malam ni memang layan game ni je.Haha. Okay bye.Nak sambung masak.Kang hangus , takada pelanggan pulak kan? =3


Contest ke-2 by aien story - Contest Senyuman Menawan Hati ♥

Author : Nabila Medan Time : 5/29/2012 02:31:00 PM Total Comment : 6 Label :





Big Giveaway For This School Holiday!
Contest Hebattt by Ninie ♥




Assalamualaikum.Selamat petang semua nya? Hari ni nabila nak join satu contest ni.Senyuman menawan hati? Entah ler dapat menawan hati ketidak kan? Kalau korang nak join , tekan banner atas tu okay? Tutup esok,jadi cepat la ek. Gambar yang nabila nak letak :-

Nur Qaseh Adriana , my Cousin
*akak! pilih la saya.Senyuman saya ni tak cukup menawan ke? =3*

Ni? Nurul Nabila .haha xD
*yang ni no komen.Gambar tahun bila tah ;'D*

tag

--------------------------------------------------------------------------------------

Akak! Tolong Bagi Saya Menang , Tengok Meleleh AirLiur Tengok Hadiah Tuuuu :'O

Segmen 2 : Bloglist June

Author : Nabila Medan Time : 5/29/2012 02:09:00 PM Total Comment : 5 Label :







Big Giveaway For This School Holiday!
Contest Hebattt by Ninie ♥




Nak join? Tekan banner okay?
tutup 1/6/2012


Selamat bersegmen :D

SEGMEN : Bloglist Jun 2012

Author : Nabila Medan Time : 5/29/2012 02:02:00 PM Total Comment : 1 Label :





Big Giveaway For This School Holiday!
Contest Hebattt by Ninie ♥




Nak join? tekan banner di atas.Tutup 30 Mei 2012


Berapa kali update entri dalam sehari?
2 entri ke atas :D



28.5.12

Amer Corner

Author : Nabila Medan Time : 5/28/2012 02:30:00 PM Total Comment : 4 Label :





Big Giveaway For This School Holiday!
Contest Hebattt by Ninie ♥




 Assalammualaikum.Update lagi.Amer Corner,mungkin tidak asing lagi dalam bidang blogging ini.Mungkin juga ramai sudah mengenali blogger yang bernama Amer ini.Penganjur sebuah segmen yang agak berjaya dan segmen beliau telah meninggalkan kesan yang sangat mendalam terhadap semua peserta segmen tersebut.Iaitu segmen serius follow back.Dengan ada nya segmen itu,sebilangan blogger yang join telah mendapat kebaikan dan rakan blogger yang baru.Tahniah diucapkan.

   Entri ini bukan untuk memberitahu tentang segmen beliau sahaja , tetapi ingin memaklumkan lebih kerana beliau adalah salah seorang daripada sponsor giveaway yang nabila sedang jalan kan.Iaitu 1st Giveaway by Nabila Medan. Beliau telah bermurah hati untuk menyumbangkan sebuah lomo aquapix untuk seorang pemenang.Cara pemilihan pemenang untuk lomo tersebut belum diberitahu dan akan dimaklumkan secepat mungkin.Terima kasih daun keladi , lain kali sponsor la lagi.hihi.

  Bagi semua peserta giveaway itu nabila harap korang jujur okay? syarat yang nabila letak tak banyak pun kan? harap korang follow dan like fanpage amer corner. 1st Giveaway by Nabila Medan. Alhamdulillah untuk setakat ini , bilangan peserta sudah mencecah 200+ Orang.Diluar jangkaan nabila.Terima kasih atas sokongan korang.Terjah blog beliau *tekan gambar diatas*

*Ayat agak formal untuk entri ni --"*

Tolong? Like Gambar Di Link Ini
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=411146845584138&set=a.394470050585151.97200.270068203025337&type=3&theater

Pemenang Header?

Author : Nabila Medan Time : 5/28/2012 02:04:00 PM Total Comment : 0 Label :





Big Giveaway For This School Holiday!
Contest Hebattt by Ninie ♥


  Assalamualaikum.Selamat petang semua? Ada yang tanya siapa pemenang header utk bahagian ke-3 hari tu? Dah umum ke? bila? Sebenarnya , nabila belum umum lagi , disebabkan ada banyak hal yang menghalang tambah dengan sedikit sibuk keluar dengan family.Al-maklumlah cuti kan? tapi jangan risau , nabila akan umumkan juga nanti.Hari itu ada sedikit masalah dengan detail yang diberi oleh pemenang.Sekarang ada lagi masalah dengan photoshop tak berfungsi.Kalau tak berfungsi , macam mana nak buat header kan? Harap korang faham.nabila tak akan tipu sesiapa.Jangan risau okay?

27.5.12

Tudung Murah Collections GIVEAWAY

Author : Nabila Medan Time : 5/27/2012 09:30:00 AM Total Comment : 1 Label :





Big Giveaway For This School Holiday!
Contest Hebattt by Ninie ♥




Nak join? tekan banner comel atas tu =3
Due 7 June 2012


tag
http://marsgreen.blogspot.com/
http://lurun-niaraf.blogspot.com/
http://szgiveaway.blogspot.com/

26.5.12

Happy Holiday! Hai Rumah , Bye Sekolah

Author : Nabila Medan Time : 5/26/2012 03:50:00 PM Total Comment : 4 Label :





Big Giveaway For This School Holiday!
Contest Hebattt by Ninie ♥
♥ Giveaway by Lieyna Rosli 


  Assalamualaikum..Hai korang , hai budak-budak sekolah semua.Selamat bercuti sekolah selama 2 minggu ni! Ada plan apa-apa tak? Kalau duduk terperap dekat rumah je.Apa kata join special big giveaway nak? yang dekat atas tu.Ada empat giveaway hebat.masih sempat untuk join tu.*promote kejap*.


   Best nye cuti , best nye tak sekolah , best nye best nye.hewhew.Dua minggu kot cuti.ngadap komputer je la nabila kan? hehe.Sempena cuti ni pon nabila ada lancarkan giveaway tau.join la ye? 1st Giveaway by NabilaMedan. Giveaway tu berlangsung selama 16hari bersamaan sempena cuti sekolah , cuti sekolah habis , habis la giveaway tu.Hadiah nya ada macam-macam.Contoh Lomo , Shawl , Keychain , Dan Lain-lain lagi.Seorang je sponsor yang lain semua nya dari nabila.hehe.


Welcome School Holiday


25.5.12

BellaJane First Giveaway

Author : Nabila Medan Time : 5/25/2012 04:52:00 PM Total Comment : 7 Label :






Contest Paling Terbaik Bulan Ini!

TOPUP GIVEAWAY BY NOOR FATIN

Author : Nabila Medan Time : 5/25/2012 03:58:00 PM Total Comment : 2 Label :






Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo
- Giveaway 3 Lomo Aquapix To Winner!  -
 - Contest Hebat Ninie -



Nak join tekan banner.
Due 7 jun 2012

Miss Jijie 1st Giveaway !!

Author : Nabila Medan Time : 5/25/2012 03:25:00 PM Total Comment : 3 Label :







Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo
Giveaway 3 Lomo Aquapix To Winner!  -  
- Contest Hebat Ninie -


Nak Join? Tekan banner laju-laju :D
Dah follow blog FADZILAA.Follower ke-85


tag
Syamimi
Lieyana Rosli
Cempaka Kuning


GA Cik Jajika Senang Je

Author : Nabila Medan Time : 5/25/2012 03:08:00 PM Total Comment : 1 Label :





Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo
- Giveaway 3 Lomo Aquapix To Winner!  -
 - Contest Hebat Ninie -



Assalamualaikum.petang ni nabila nak join giveaway lagi.Yang pasti hadiah nya superb best! Ada tiga kategori yang penganjur sediakan.Semuanya hebat dan best :

Set A: Sehelai tudung satin / bawal plain (warna rambang) + topup RM10 
Set B: Sehelai tudung bawal plain (warna rambang) + sehelai tudung satin ( warna rambang)
Set C: Topup RM15




24.5.12

Attention! Semua Pemenang Hantar Detail Dengan Segera.

Author : Nabila Medan Time : 5/24/2012 01:31:00 PM Total Comment : 4 Label :





Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo
- Giveaway 3 Lomo Aquapix To Winner!  -  
- Contest Hebat Ninie -

   Assalamualaikum.Selamat petang semua.Wahai pemenang bertuah ku sekalian.Sila hantar detail segera okay? kesian kat pemenang yang dah hantar detail , terpaksa tunggu korang.Sebab nabila kumpul kan detail dulu.Kalau bagi satu-satu kan pening pulak sponsor tu kan? Masa belum umum , bukan main semangat tanya siapa pemenang kan? bila dah umum tak muncul-muncul pulak dah~

*nama pemenang yg dah dipotong tu maknanya nabila dah terima email mereka*


Pengumuman Kedua!
Sekejap lagi nabila akan buka 1st Giveaway nabila! *buka awal sikit sebab giveaway ni berlangsung selama 16 hari sahaja.Tunggu!*

23.5.12

Pengumuman Pemenang Mega GiveAway | Part 2 , Siapakah Mereka?

Author : Nabila Medan Time : 5/23/2012 06:07:00 PM Total Comment : 20 Label :





Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo
- Giveaway 3 Lomo Aquapix To Winner!  -
- Contest Hebat Ninie -

   Assalamualaikum.seperti yang dijanjikan pemenang bahagian kedua akan diumumkan hari ini juga kan? Tahniah untuk Pemenang Bahagian Pertama.Yang tidak berjaya jangan kecewa okay? Cuba tengok list kat bawah ni pulak,mungkin korang ada kan? Tahniah~



Shawl Cotton by Tudung Murah Collection - 1 pemenang 
1.http://allthingisaboutyou.blogspot.com/2012/05/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [103]


shawl by Farhah - 1 pemenang 
1.http://ierasukamenaip.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [67]


Earing by Its Nana Lah - 3 pemenang 
1.http://fruttielovalies.blogspot.com/2012/05/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [136]
2.http://www.hot-lips.co.cc/2012/05/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [146]
3.http://zaynheng.blogspot.com/2012/04/mega-giveaway-by-sha-and-nabila.html [21]


watch & wallet hello kitty by Masitah - 1 pemenang 
1.http://puple96.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [26]


Tudung by Hotz Mumma - 1 pemenang 
1.http://bertuahx.blogspot.com/2012/05/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [137]


Brooch by Hotz Mumma - 1 pemenang 
1.http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [148]


Earing by Dress Your Age - 1 pemenang 
1.http://ceritaakulahh.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [11]


Necklace by Dress Your Age - 1 pemenang 
1.http://tehaalarh.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [16]


Cute T-shirt by Wardrobe collection page - 1 pemenang 
1.http://lieyna-story.blogspot.com/2012/05/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [112]


Pencil Case by Musfirah - 1 pemenang 
1.http://blogprincessshin.blogspot.com/2012/05/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [130]


Pencil Case Denim by bear Collection - 2 pemenang 
1.http://cerita-amna.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [44]
2.http://emeliena.blogspot.com/2012/05/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [113]


Kerongsang Homemade by Amirah Hanim - 2 pemenang 
1.http://shayeaien.blogspot.com/2012/05/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [110]
2.http://kisahcikqurratuainn.blogspot.com/2012/05/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [108]


Miabag by  biri2 collection - 1 pemenang 
1.http://rasacintasaya.blogspot.com/2012/05/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [107]


rose pouch by biri2 collection - 1 pemenang 
1.http://online-story-mory.blogspot.com/2012/04/mega-giveaway-by-sha-and-nabila.html [62]


Felt Nama by Nurul Syuhada - 1 pemenang 
1.http://justasimplediary.blogspot.com/2012/05/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [154]


Edit Picture by Nurin - 10 pemenang
1.http://itscookiemonsterstory.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [56]
2.http://tiniersakura.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [23]
3.http://feeraakira.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [59]
4.http://inaamyza.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [83]
5.http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [80]
6.http://iera-emilly.blogspot.com/2012/05/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [100]
7.http://thisforjoin.blogspot.com/2012/05/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [134]
8.http://nuratiqahnajihah.blogspot.com/2012/05/mega-simple-giveaway-by-sha-and-nabila.html [125]
9.http://arefisyaaien.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [69]
10.http://www.feetdrunk-lightlove.co.cc/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [57]


cute chocolates by Preety Cupcakes - 1 pemenang 
1.http://fafazukri.blogspot.com/2012/05/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [135]


Brooch by Iris Raudhah Collection - 1 pemenang
1.http://shasha-pendek.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [79]


Pemenang hadiah barangan , sila hantar detail seperti berikut :
Tajuk : SAYA PEMENANG MEGA GIVEAWAY PART 2
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda :
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) : 
Nama penuh :
Alamat penuh :
No telefon :
Email :

Pemenang hadiah edit gambar , sila hantar detail seperti berikut : 
Tajuk : SAYA PEMENANG MEGA GIVEAWAY PART 2
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda : 
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) : 
Nama : 
Gambar :

Hantarkan detail ke nabilamedan@yahoo.com dan sila add facebook nabila untuk memudahkan proses pertanyaan nanti.

Para pemenang diberi masa 5hari untuk tuntut,jika tidak? hadiah akan lesap begitu sahaja~

*yang takmenang jangan sedih , jumaat ni nabila bakal lancarkan giveaway sempena cuti sekolah.hadiah dari nabila dan dari seorang sponsor sahaja.LOMO bakal menanti*


Masa Untuk Tuntut Hadiah Sudah Tamat Pada , Ahad , 27 May 2012.
Harap Maaf.Sekian.

Pengumuman Pemenang Mega GiveAway | Part 1

Author : Nabila Medan Time : 5/23/2012 03:54:00 PM Total Comment : 17 Label :





Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo
- Giveaway 3 Lomo Aquapix To Winner!  -
 - Contest Hebat Ninie -

    Assalamualaikum.Kini nabila dengan besar hati nya nak beritahu pemenang untuk mega giveaway yang lalu.Mesti tak sabarkan? Kami telah bahagi kan pemenang kepada dua bahagian untuk senangkan kerja pembahagian nanti.Jadi , kalau korang tersenarai dekat list bawah ni.Tolong bagi detail cepat okay?

Pemenang nya! Tahniah ye =>


Ubat Kecantikan Collagen [Gojez Houz] - 1 pemenang
1.http://atirahhayati.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [89]


Tupop RM 10  by  Afiq - 2 pemenang
1.http://nono-hakuren.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [92]
2.http://hafizila.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [41]


Tupop RM 5 by Nadya - 2 pemenang 
1.http://feeraakira.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [59]
2.http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [40]


Tupop RM 5 by Nyna - 2 pemenang 
1.http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [36]
2.http://meetmemiss.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [46]


Tupop RM 5 by Nurmujahidah - 2 pemenang
1.http://nurinassyahira.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [20]
2.http://puteri-auni.blogspot.com/2012/04/tag-nadia.html [88]


Tupop RM 5 by Adieb - 1 pemenang 
1.http://cgadiscinabajauloveryeowook.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [10]


Tupop RM 5 by Atopupbiz reload - 1 pemenang *Akan didaftarkan dealer di Atopupbiz secara percuma 
1.http://faralalalala.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [75]


Tupop RM 5 by Shaa Aien - 6 pemenang 
1.http://appleshera.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [53]
2.http://darwishlovegreengarden.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [48]
3.http://mawwadahsuci.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [22]
4.http://pnatnyetaip.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [91]
5.http://erysha-shahiera.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [29]
6.http://irdina7.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [14]


Contact Lens by  Shoppe Lensz Home page - 1 pemenang 
1.http://mun-rah.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [5]


Voucher RM 30 by LoveBag LoveBag Private Closet - 1 pemenang 
1.http://storyofnurnajwa.blogspot.com/2012/05/mega-simple-giveaway-by-sha-nabila.html [145]


Voucher RM 30 by  B To B Collection - 1 pemenang 
1.http://rightnot.blogspot.com/2012/05/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [105]


Voucher RM 5 by  De Closette - 5 pemenang 
1.http://zuzuzulaikha.blogspot.com/2012/05/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [115]
2.http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [71]
3.http://budak-cherry.blogspot.com/2012/05/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [114]
4.http://syu90contest.blogspot.com/2012/05/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [142]
5.http://secretkpopblog.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [58]


Voucher RM 15 by  Ariffahmi - 10 pemenang *Free postage semenanjung 
1.http://w4ni3.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [52]
2.http://ceritaakulahh.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [11]
3.http://theieraziera.blogspot.com/2012/05/mega-giveaway-by-nabila-sha.html [117]
4.http://miszsyukriah.blogspot.com/2012/05/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [111]
5.http://budak-manja-nss.blogspot.com/2012/05/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [123]
6.http://moonfrisbee.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [27]
7.http://duniakecilalia.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [72]
8.http://shieyramishi98.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [24]
9.http://izzairdina.blogspot.com/2012/05/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [121]
10.http://ilove-being-myself.blogspot.com/2012/05/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [127]


Voucher RM 10 by  Shawl To Love - 1 pemenang 
1.http://iniblogcintamonyet.blogspot.com/2012/05/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [116]


Tudung Chiffon 2 Layer by Nurasfacollection.com - 1 pemenang
1.http://arisalatifah.blogspot.com/2012/05/contest-aku-blogger-ohsem-by-sha-and.html [126]

Tudung Lycra Bunga Putih V-Ruffle by Nurasfacollection.com - 1 pemenang 
1.http://cherieteralala.blogspot.com/2012/04/mega-simple-giveaway-by-nabila-and-sha.html [64]

Pemenang hadiah topup , sila hantar detail seperti berikut :
Tajuk : SAYA PEMENANG MEGA GIVEAWAY PART 1
No. anda dalam link peserta
Link/URL entry anda : 
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) :  
Nama :
No . Telefon *Wajib : 
Nyatakan sama ada (Maxis/Celcom/Digi) : 


Pemenang hadiah barangan atau voucher , sila hantar detail seperti berikut :
Tajuk : SAYA PEMENANG MEGA GIVEAWAY PART 1
No. anda dalam link peserta :
Link/URL entry anda :
Hadiah apa yang korang dapat (sertakan nama sponsor) : 
Nama penuh :
Alamat penuh :
No telefon :
Email :

Hantar Ke detail korang natasha_sharina@yahoo.com dan add Sha [yang akan uruskan hadiah] di facebook beliau untuk urusan hadiah Facebook Sha*Add Fb*

Pemenang diberi masa 5 Hari untuk tuntut.Jika lambat? Hadiah lesap begitu sahaja~  
*Link korang tak ada kat sini? tunggu entri pemenang bahagian kedua lepas ni! mungkin link korang ada terselit nanti kan? =3*

Masa Untuk Tuntut Hadiah Sudah Tamat Pada , Ahad , 27 May 2012.
Harap Maaf.Sekian.

22.5.12

Segmen 24 Jam : Bloglist Miss z

Author : Nabila Medan Time : 5/22/2012 05:37:00 PM Total Comment : 3 Label :





Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo
- Giveaway 3 Lomo Aquapix To Winner!  -
 - Contest Hebat Ninie -

miss Z berceloteh

Jom Join? Tekan banner
Tutup esok jam 3.30 petang
(^_^)V



3rd Giveaway by Syafiqah Hashim

Author : Nabila Medan Time : 5/22/2012 01:50:00 PM Total Comment : 2 Label :





Contest Paling Terbaik Bulan Ini!

21.5.12

Senarai Penuh Penyertaan Untuk Mega Giveaway | Nak Tahu Pemenang Cepat? Semak Cepat!

Author : Nabila Medan Time : 5/21/2012 05:31:00 PM Total Comment : 4 Label :







Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo
- Giveaway 3 Lomo Aquapix To Winner!  -
 - Contest Hebat Ninie -

Assalamualaikum.Tadi nabila sudah selesai update senarai penuh penyertaan untuk mega giveaway nabila dan sha.Nabila update penyertaan yang diletakkan diblog nabila dan juga diblog sha.Sila semak dan ingat la nombor masing-masing kerana nombor itulah yang bakal tentukan siapa pemenang nya.Korang diberi masa sehingga esok petang.Selepas itu , kami akan mula kan cabutan dan insya-Allah pemenang akan diketahui tidak lama lagi.

Kami harap dapat selesaikan dengan secepat mungkin , jadi kami amat berharap agar korang dapat berikan kerjasama yang sepenuhnya.Sila semak sekarang nya? Kalau tiada , sila beritahu okay?


last , nak minta tolong boleh? tekan kan churpchurp nabila boleh? please , nak tambah income + hadiah untuk next giveaway ni =3
   
  

Boleh tak? =3
Thank You!


1st Mini Giveaway By Hajar-Official

Author : Nabila Medan Time : 5/21/2012 08:01:00 AM Total Comment : 4 Label :





Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo
- Giveaway 3 Lomo Aquapix To Winner!  -
 - Contest Hebat Ninie -




Click Banner!
Due 31 May 2012


tag
http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/
http://mynameishafizah.blogspot.com/
http://cikyayastory.blogspot.com/
http://phosphorusarsenic.blogspot.com/

20.5.12

First Photo Contest By Dayah

Author : Nabila Medan Time : 5/20/2012 09:46:00 PM Total Comment : 3 Label :







Contest Paling Terbaik Bulan Ini!
- Segment Free Lomo
- Giveaway 3 Lomo Aquapix To Winner!  -  
- Contest Hebat Ninie - -




Click banner! :D
Due 27/5/2012


Gambar yang nabila pertaruhkan :-
*amik kau! besar-besar nabila tepek ;p*
Model di atas ni nama nya NurQasehAdriana , anak makcik/cousin nabila paling comel okay. nabila edit guna tema rainbow/pelangi ala-ala bidadari gitu , nampak sayap dia tu? =3

*yang ni takboleh tepek besar-besar.haha*
Model yang ni pulak nama nya kim bum.boyfriend nabila.haha.gurau je la.siapa tak kenal dia ni kan? uihh , pujaan perempuan kan? :O

Kedua-dua gambar tu 100% nabila buat.okay? 

 *Harap boleh jadi antara yang bertuah!*


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...