30.6.13

Drama Cinta Jangan Pergi Episod Akhir (Tonton Online)

Author : Nabila Medan Time : 6/30/2013 11:26:00 PM Total Comment : 8 Label :

Akhirnya cinta mereka bersatu. Nak tahu? Tontonnya! Cinta Jangan Pergi Eps Akhir!
Tonton Online Ep Akhir
  LINK SUDAH DIUPDATE

Mencari Sponsor Untuk "Raya Giveaway!" - Nabila Medan

Author : Nabila Medan Time : 6/30/2013 03:46:00 PM Total Comment : 39 Label :


Assalamualaikum. Hai, seperti tajuk di atas. Nab mencari sponsor untuk giveaway akan datang, giveaway ni nab akan buat masa bulan puasa. "Raya Giveaway" kalau hadiah dia awesome.. "Raya Big Giveaway!"

Apa yang korang boleh sponsor?
 Topup - RM5/RM10/RM20/RM30/dll
 Pakaian - Blouse/Dress/Kurung/Kain/dll
 Bahan bacaan - Buku/Novel/Ilmiah/dll
 Barangan pos yang ada kaitan dengan bulan ramadhan dan hari raya! - Kadraya/Duitraya *duit raya tolong nyatakan berapa RM*
 Lain-lain barang pun boleh, nyatakan je. Nab akan pertimbangkan

Syarat yang korang letak?
 Follow blog atau like page korang atau lain-lain, boleh dipertimbangkan
 Limit 2 syarat sahaja

Berminat?
Komen detail dibawah ini, dibahagian komen entri ini sahaja!
 Barangan yang hendak disponsor? =
 Jumlah pemenang? =
 Syarat yang diletak? =
 Nama anda =
 Link facebook/email, supaya mudah untuk nab hubungi sekiranya anda terpilih =
*segala kos hadiah ditanggung 100% oleh sponsor/pihak anda*

Macam biasa, nab akan pilih beberapa orang sponsor sahaja. Segala update akan diberitahu kelak. Giveaway akan berlangsung selama seminggu sahaja bagi melancarkan proses penghantaran hadiah sebelum hari raya.
DITUTUP!!
SPONSOR YANG TERPILIH AKAN DIHUBUNGI DALAM MASA TERDEKAT
TERIMA KASIH

Drama Cinta Jangan Pergi Episode 24 (Tonton Online)

Author : Nabila Medan Time : 6/30/2013 03:26:00 PM Total Comment : 3 Label :


Malam ni jangan lupa tengok Cinta Jangan Pergi Episod Akhir. Ditayangkan selama 2 jam di TV9!!


Tonton Online Eps 24

29.6.13

SEGMEN MENANG WANG TUNAI RM 100

Author : Nabila Medan Time : 6/29/2013 08:46:00 PM Total Comment : 2 Label :

SEGMEN MENANG WANG TUNAI RM 100

28.6.13

Drama Sebenarnya Isteri Dia Episod 12 (Tonton Online)

Author : Nabila Medan Time : 6/28/2013 11:38:00 PM Total Comment : 9 Label :


Wahh! Taksangka drama ni dah masuk episod 12 kan? Minggu depan dah episod akhir. Wuwuwuwu. Episod 12 ni takada nak sweet sweet dah. Herher. Syaf lari dari Firash, Si Firash pulak kena pukul sebab berlagak dan marah-marah pekerja warga asing, bapa Firash dah ceraikan isteri dia Aida dengan talak tiga dan kembali dengan ibu Firash kembali. Dan banyak lagi. Jadi korang kena tengok Sebenarnya Saya Isteri Dia Episod 12 ni. Dan jangan lupa, Sebenarnya Saya Isteri Dia Episod Akhir minggu depan! :)

KepalaBergetar

Giveaway Topup Maxis - Peluang Menang Samsung Galaxy S4

Author : Nabila Medan Time : 6/28/2013 07:55:00 PM Total Comment : 3 Label :

Giveaway Top Up Maxis - RM10 x 3 Pemenang
+ Peluang Menang Samsung Galaxy S4 LTE

Hanya Copy-Paste dan Kongsi Banner Peraduan
Tempoh: 28 - 30 Jun 2013


27.6.13

SPM 2013?

Author : Nabila Medan Time : 6/27/2013 03:39:00 PM Total Comment : 16 Label :


25.6.13

Akhirnya CPUV Pertama Dari Nuffnang!!

Author : Nabila Medan Time : 6/25/2013 11:19:00 AM Total Comment : 46 Label :

Assalamualaikum. Muahahahaha. Nak gelak jahat sikit boleh tak? Haha. Serius rasa bertuah pagi ni, buka nuffnang niat nak tengok keyword minggu lepas. Lepas tu saja tekan dekat earning. Argghh! Serius ke? Tetiba je nuffnang ni. Hahaha. Tahu lah korang korang punya dah banyak gila dapat CPUV/BE dari nuffnang kan? Nab baru first time. Dah lama merajuk, baru dia bagi. Haih


Tengok? On Going. Mungkin ini CPUV/BE pertama dan terakhir kot. Harhar. Taknak yang terakhir tapi... Nuffnang agak sukar sikit nak baik dengan nab. Hewhew. Empat lagi BE tu sebenarnya BE sesat. Taktahu bila dia masuk, taktahu bila dia keluar. Tengok-tengok dah credited. Geram betul. Haha. Terima kasih nuffnang sebab bagi nab merasa bagaimana dapat CPUV/BE ni. Terima kasih kepada DRB - Hicom juga. Kalau korang ternampak iklan tu, tolong tekan-tekan kan boleh? Harhar. Harap sangat ada CPUV/BE lagi lepas ni setelah sekian lama menunggu..

Sekolah nab cuti lagi hari ni. Yeayy! Tapi nak ganti balik tu yang malas. Hahaha xD

24.6.13

Simple But Awesome Giveaway! By NabilaMedan

Author : Nabila Medan Time : 6/24/2013 11:16:00 PM Total Comment : 214 Label :



Assalamualaikum. Ahaaa! Topup Giveaway baru je tamat dan dah umum pemenang kan? Kali ni nak lepaskan satu lagi giveaway super duper simple but awesome. Apa yang awesome? Teeheee! Mahu join? Ikuti langkah yang mudah ini


 Follow Blog NabilaMedan & Like My Page

 Klik Link Ini ♥ & Link Ini Juga ♥ (sehingga habis loading) jujur!
 Buat entri, tajuk "Simple But Awesome Giveaway! By NabilaMedan"
*copypaste code bawah ni sahaja untuk buat entri. Mudahkan? credit mia liana
 Tinggalkan link entri dibahagian komen, sekali sahaja! Saya akan approve komen awak



Pemenang Topup Giveaway! By NabilaMedan

Author : Nabila Medan Time : 6/24/2013 09:10:00 PM Total Comment : 7 Label :



1st Place

2nd Place

3rd Place

Saguhati


Anda Bertuahh??
PM Emas Putih
Nama :
Link Penyertaan :
Rangkaian : Maxis/Celcom/Digi/dll
Menang Tempat Ke? : 1st Place/2nd Place/3rd Place/Saguhati

KittyQuenny Giveway ♥

Author : Nabila Medan Time : 6/24/2013 11:37:00 AM Total Comment : 2 Label :

Click Banner!

Hadiah & Sponsor
Perfume from @dollyperfume x3
Lace Border 2 metre from @fashionbyrosewar
Custom Made Phone Case @cimieko_closet
Peplum Blouse from @qinafashion
Bedak Sejuk Tanaka from @nrstore33
RM10 voucher at @KittyQueeny
Mask Korea from Mysara Abrahman like sini
Topup RM10 from Mysara Abrahman like sini

8 winners randomly of course .
2 winner most repost . Instagram only

23.6.13

Drama Cinta Jangan Pergi Episod 23 (Tonton Online) *Update

Author : Nabila Medan Time : 6/23/2013 08:38:00 PM Total Comment : 0 Label :


Drama Cinta Jangan Pergi Episod 23
Tonton Online


Drama Cinta Jangan Pergi Episod 22 (Tonton Online)

Author : Nabila Medan Time : 6/23/2013 08:36:00 PM Total Comment : 0 Label :


Drama Cinta Jangan Pergi Episod 22


Segmen #3 Bloglist 12 Jam Mialiana.com

Author : Nabila Medan Time : 6/23/2013 04:16:00 PM Total Comment : 5 Label :


Pencarian bloglist bagi bulan Julai dan Ogos 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 23 Jun 2013, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen #3 Bloglist 12 Jam Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?


15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

21.6.13

Drama Sebenarnya Saya Isteri Dia Episod 11

Author : Nabila Medan Time : 6/21/2013 10:40:00 PM Total Comment : 4 Label :

Bait-bait cinta yang semakin hadir diantara Firash dan Syaf telah diganggu sekali lagi. Pergaduhan telah berlaku antara mereka. Apakah yang terjadi? Saksikan.. Cehhh. Ayat macam pengacara ke pembaca berita tak? Hahaha. Tapi episod kali ni agak suspen sikit, sebab ada gaduhkan. Taknak cerita lebih, tengok sendiri okay. Link video nab credit to blogger. Drama Sebenarnya Saya Isteri Dia Episod 11




Tonton Online (DailyMotion)

Sebenarnya Saya Isteri Dia Full Episod
Novel Sebenarnya Saya Isteri Dia
Sinopsis Sebenarnya Saya Isteri Dia

List Participants Topup Giveaway!

Author : Nabila Medan Time : 6/21/2013 06:02:00 PM Total Comment : 6 Label :

18 June
1. http://www.cikfie.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
2. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
3. http://keranaakumalu.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
4. http://xeerazara.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
5. http://akudreamgirl.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
6. http://setiasmile.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
7. http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
8. http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
9. http://heartyoumycrush.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
10. http://www.fatindiana.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
11. http://anislvince.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
12. http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
13. http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
14. http://princessnuruld.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
15. http://pinkylady687.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
16. http://ordinaryalyaa.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
17. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
18. http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
19. http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
20. http://arnilala.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
21. http://leyyannakhai.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
22. http://hafizzulkafly.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
23. http://zieyzie-ilisha.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
24. http://littlekakak.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
25. http://blog-threeinone.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
26. http://aimlesstalkt.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
27. http://izzatihasbullah.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
28. http://sabghina.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
29. http://tengku-boyz.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
30. http://gulahatisueriram.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
31. http://izad-mohd.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
32. http://www.fizgraphic.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
33. http://built-for-sins.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
34. http://thebullyislove.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
35. http://farispunyabelog.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
36. http://rainyshiningshinee.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html

19 June
37. http://duniaimpianfatin.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
38. http://www.fatindiana.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
39. http://kiraakira.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
40. http://rainyshiningshinee.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
41. http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
42. http://fifiy-fitrianiee.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
43. http://dramaticyang.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
44. http://www.qaleshyaumairah.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabiela-medan.html
45. http://akudreamgirl.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
46. http://mylovelystorysecret.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
47. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
48. http://fatinhasdi.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
49. http://anislvince.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
50. http://hannanabyllah.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
51. http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
52. http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
53. http://kiraakira.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
54. http://farispunyabelog.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
55. http://supernaddyss.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
56. http://aynasyafiqah.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
57. http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html

20 June
58. http://www.fatindiana.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
59. http://kiraakira.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
60. http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
61. http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
62. http://sayamisha.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
63. http://built-for-sins.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
64. http://najihahsusucokelat.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
65. http://diaieyka96.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
66. http://diaieyka96.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
67. http://rainyshiningshinee.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
68. http://ohthrillers.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
69. http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
70. http://akudonatella.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
71. http://khairunnisamystery.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
72. http://lienliedot.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html

21 June
73. http://kiraakira.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
74. http://aku-dan-giveaway.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
75. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
76. http://www.fatindiana.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
77. http://nazatul-nashya.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
78. http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
79. http://rainyshiningshinee.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
80. http://suamikutakmandipagi.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
81. http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
82. http://pandacarolina.blogspot.com/2013/06/click-banner-ne-syarat-yang-sangat.html
83. http://akudonatella.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
84. http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
85. http://ikajohans.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
86. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
87. http://amar-ga.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
88. http://sweetmissfifi.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan_9227.html

22 June
89. http://pandacarolina.blogspot.com/2013/06/click-banner-ne-syarat-yang-sangat.html
90. http://akudonatella.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
91. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
92. http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
93. http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
94. http://umikasum.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
95. http://nabilaizzati17.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
96. http://ifahpunyalifestory.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
97. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
98. http://charliejoined.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
99. http://join-too.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
100. http://www.fatindiana.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
101. http://rainyshiningshinee.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
102. http://eyradzuhairah.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html

23 June
103. http://syazwanieafandi.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
104. http://aininatasya08.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
105. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
106. http://akudonatella.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
107. http://www.fatindiana.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
108. http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
109. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html
110. http://pandacarolina.blogspot.com/2013/06/click-banner-ne-syarat-yang-sangat.html
111. http://izad-mohd.blogspot.com/2013/06/topup-giveaway-by-nabila-medan.html

19.6.13

Ada sesiapa jual blouse ni? :3

Author : Nabila Medan Time : 6/19/2013 09:44:00 PM Total Comment : 6 Label :



Assalamualaikum..
Hai. Gambar nab credit dari lovelymaxidress. Nak tanya ni. Boleh? Kalau takboleh, nab tetap nak tanya jugak pun. Haha. Sebenarnya dah agak merata jugak cari blouse ni. Tapi........ "sorry dear, dah habis". Hohohohohohohohoho. Jadi, kalau rasa-rasa pernah nampak baju macam atas tu, warna grey atau khaki bukan kaki okay? Boleh tolong komen linknya tak?

Haha. Okay, serius macam takada motif entri ni. Eh, biarlah!! Ekeke. Takada mood nak taip panjang-panjang dan tak ada idea nak buat entri apa dan tengah mencari mood untuk design blog customer dan sedang cuba untuk siapkan blog customer dan dan dan dan banyak lagi yang tertunda dan bilalah semuanya nak siap. Hmmmmmm.

 

18.6.13

Topup Giveaway! By Nabila Medan

Author : Nabila Medan Time : 6/18/2013 05:17:00 PM Total Comment : 114 Label :


Syarat yang sangat mudah!!
  • Follow blog Emas Putih & Nabila Medan
  • Like Page NabilaMedan Punye Blogspot
  • Buat entri, tajuk "Topup Giveaway! By Nabila Medan", letak banner dan linkkan sahaja kesini.
  • BONUS! Korang digalakkan vote setiap hari, setiap kali korang vote, korang tinggalkan semula link entri korang (link yang sama setiap kali korang vote) beserta komen "sudah vote untuk hari ini". Jadi semakin cerah peluang untuk korang menang!
  • Tamat pada 23 Jun 2013


Syarat Penting!!
  • Pergi Link Ini, Login Via Facebook Dan Tekan Vote

**Pastikan anda betul2 sudah VOTE ! Kalau suda VOTE ,button vote akan seperti No.3 di atas**
VOTE - Belum Vote
VOTED - Selepas Vote
Kadang-kadang ada yang kena macam ni
Klik Link -- Vote -- Login -- Like Page(Tekan ok) -- *Terkeluar ke web lain*
So korang kena klik semula link yang mula2, then tekan VOte sehingga button VOTE seperti No.3 (VOTED) di atas.
 

17.6.13

Drama Cinta Jangan Pergi Episod 21

Author : Nabila Medan Time : 6/17/2013 04:22:00 PM Total Comment : 3 Label :






 

Drama Cinta Jangan Pergi Episod 20

Author : Nabila Medan Time : 6/17/2013 04:06:00 PM Total Comment : 0 Label :




Tonton Online
 

16.6.13

Pemenang Segmen 24 Hours? Alhamdulillah :)

Author : Nabila Medan Time : 6/16/2013 09:07:00 PM Total Comment : 6 Label :

Assalamualaikum.
Heeee. Sebenarnya ni kes taktahu nak update apa. Tetiba rasa nak merapu sorang-sorang walaupun dah tahu tak ada siapa yang nak baca. Harhar. Takpelah. Biar saya baca sendiri kan? :p

Semalam saya join Segmen 24 Hours By Nurul Nizam. Taksangka ada rezeki saya disini. Tadi tengok update. Wahhhhh! Terkejut boboii. Hewhew. Alhamdulillah rezeki. Terima kasih Ya Allah atas rezeki ini :')



Terima Kasih Adik Nurul Dan Para Sponsor :)

Segmen Menang Hadiah by ZakieAzid

Author : Nabila Medan Time : 6/16/2013 04:03:00 PM Total Comment : 2 Label :


CLICK BANNER

Giveaway Silent Confessions

Author : Nabila Medan Time : 6/16/2013 04:01:00 PM Total Comment : 1 Label :


CLICK BANNER

15.6.13

Segmen 24 HOURS by Nurul Nizam

Author : Nabila Medan Time : 6/15/2013 09:19:00 PM Total Comment : 0 Label :


CLICK BANNER

Drama Sebenarnya Saya Isteri Dia Episod 10

Author : Nabila Medan Time : 6/15/2013 12:42:00 AM Total Comment : 7 Label :

Assalamualaikum.
Ada sesiapa yang terlepas untuk saksikan Drama Sebenarnya Saya Isteri Dia untuk episod ke-10? Korang kena tengok tau! Sebab apa? Banyak-banyak episod, episod ni mungkin yang paling sweet bagi nabila. Tak percaya? Kena tengoklah sendiri. Ayat yang masih nabila teringat masa tengok cerita ini ialah "Boleh abang panggil awak sayang?" . Okay itu paling sweet. Hahaha. Okay, melalut. Jom tengok!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...